Değerli yöneticiler,

Mart ayında yine dopdolu bir sayı ile karşınızdayız. Bu sayımızda son bir ayda gerçekleştirdiğimiz etkinliklere özel yer ayırdık.

20 Şubat 2020 tarihinde Temesist Akademi (İkitelli) ev sahipliğinde ikinci eğitimimizi tamamladık. Satınalma yönetimi eğitimimizde 30’un üzerinde sektör yöneticimizle güzel bir çalışma ortaya koyduk. Her ay bir açık eğitimle yo- lumuza devam ediyoruz.

27 Şubat 2020’de ise ilk defa bir akşam etkinliği yaptık. İhracatta Neyi İyi Yapıyoruz ? Neyi Beceremiyoruz ? konulu etkinlik büyük ilgi gördü. Türkkep (Şişli) ev sahipliğinde birbirinden değerli ihracat yöneticileri deneyimlerini aktardılar. İş çıkışı akşam saatlerinde gerçekleşen bu etkinliğe 100’ün üzerinde katılım oldu. Açıkçası bir hayli mutlu olduk. Akşam etkinliğine olan ilgi bizi yeni projeler için güçlendirdi. Bu kapsamda firmalardan çok güzel öneriler aldık. Aşama aşama uygulamaya geçireceğiz.

5 Mart 2020 tarihinde ise “Kadın Varsa Hayat Var” Konferansı ile süreci taçlandırdık. Konferans dört ana pay- daş ve çok sayıda sivil toplum örgütünün dayanışması ile ortaya çıktı. B2B İş ve Ticaret Platformu 8.450 + Yönetici ve Firma üyesi ile Buyer Network, Ünsped Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetler A.Ş. Kadın Liderliği Gelişim Komitesi, Benjamin Button Kadınları ve BPW Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği KIZ KULESİ (MAIDEN’s TOWER). İstanbul Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik iki oturum ve on lider kadın konuşmaları ile tamamlandı.

Gelecekte benzer çalışmaların firmanız ile yapılmasını istiyorsanız, proje ve etkinlik önerilerinizi doğrudan bizimle paylaşabilirsiniz.

19 Mart 2020 Perşembe Temesist Akademi’de 13:00’de Atilla Yıldıztekin hocamız Lojistik Yönetimi eğitimi verecek. Şimdiden yerinizi ayırın. BuyerNetwork.net platformundan kaydınızı yaptırın.

Mart sayımıza katkı veren tüm yazarlarımıza ve sektör yöneticilerimize teşekkür ederim. Keyifli okumalar,

EDİTÖR

PROF. DR. MURAT ERDAL

www.muraterdal.com



Bu kategorideki diğer içeriklere göz atın
Bizden Haberler
0 Reyting
Doğrulama kodunu değiştir
Resmi Yeniden Yükle