Tinova olarak ihracatınızı arttıracak mobil uygulama projeleri ile uluslararası pazarlarda sizin için 7/24 talep toplayan uygulamalar geliştiriyoruz.



Mobil ihracat; mobil uygulamaların ve mobil odaklı stratejilerin bir arada kullanıldığı ihracat satış stratejisidir. Temelinde mobil uygulamalar ve uygulama mağazalarında geçirilen sürenin artışı ile buradaki ticari potansiyeli yakalamak bulunmaktadır. Mobil ihracatın kapsamı sadece mobil uygulama geliştirmek olmayıp, doğrudan satış yöneticilerine ve ihracat yapmak isteyen firmaya öngörü ve sezgisellik kazandıracak tüm çalışmaları kapsamaktadır.

Yurtdışı pazarlarda satış potansiyelinizi arttırmak, daha düşük yatırım bedeli ile satış operasyonlarınızı geliştirmek için Mobil İhracat hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Markanızın ve işletmenizin stratejisinin belirlenmesi proje yönetim sürecinin başında yer alıyor. İhracat satışlarınız için firmanızın ana stratejisi doğrultusunda geliştirdiğimiz fikir ve önerileri, mobil ve web teknolojileri kullanarak yapılması gerekenleri belirliyoruz. Mevcut durumda “mobil”’e ilişkin yaptığınız tüm çalışmaları değerlendirerek eksik yanlarını da belirliyoruz. Hedef pazarlarda teknoloji anlamında rakiplerinizi de analiz ederek onların güçlü ve zayıf yönlerini belirliyoruz.

MOBİL İHRACAT KONTROL LİSTESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Dosyaya erişebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Henüz üye değilseniz Buraya Tıklayarak ücretsiz üye kaydı oluşturabilirsiniz.

Detaylı Bilgi

Bu kategorideki diğer içeriklere göz atın
Mobil İhracat
0 Reyting
Doğrulama kodunu değiştir
Resmi Yeniden Yükle